små lån uden sikkerhed

Små lån uden sikkerhed – Små lån uden dokumenter

Når du surfer rundt efter lån på nettet, så er du sikkert mødt små lån uden sikkerhed. Det betyder at der ikke er krav om at du skal stille en sikkerhed for lånet. Du behøver altså ikke eje noget, som du skal sætte i pant.

Mange lån skal man sætte sit hus eller bil i pant, så hvis du ikke betaler afdrag, så kan de få deres penge hjem igen gennem disse ejendele. Det er smart for låneudbyderen, men ikke sjovt for dig, at miste sin bil eller hus.

Ulempen ved Små lån uden sikkerhed er at det kan koste ekstra at låne uden at sætte en sikkerhed. Da låneudbyderne skal tjene lidt ekstra på lånet, da de ikke er 100% sikker på at få deres penge igen.

Lån med din bil i pant

Det lyder jo smart, at sætte sin bil i pant og få et billigere lån. Du skal dog bare huske, at det kan give bagslag. F.eks. kan du ikke bare sælge din bil, da låneudbyderen har pant i den. Tager du f.eks. et lån med tilbagebetaling på 10 år og du efter 4 år vil sælge bilen, så skal du have fat i låneudbyder inden du gør det.

Derfor skal man ALTID tænke sig om inden man optager et online lån med eller uden sikkerhed.

Optager du små lån uden sikkerhed på nettet, så skal du tjekke op på hvad ÅOP er, da den kan være meget høj. Det er prisen man betaler for at slippe for sikkerhed. Det er dog ikke altid, men hold øje med ÅOP.

Ansøgningen af små lån uden sikkerhed er nem og enkel.

Da du ikke skal stille sikkerhed, så tager det ikke lang tid at ansøge og få svar på dit lån. Da låneudbyderen ikke skal tjekke op på din sikkerhed (bil eller hus), men kun til det du oplyser i ansøgning.

Der stilles dog stadig krav til dig eller gør der.

Normalt ja, det er også en fordel for dig. Da du kan få et billige lån.

Udregning ser normalt sådan ud:

  • Store krav – billigere lån
  • Få krav – dyrere lån

Så derfor siger jeg det igen, hold øje med ÅOP og sammenlign flere lån inden du siger ja tak.
Du kan dog godt opleve at en låneudbyder afviser din ansøgning og en anden godkender din ansøgning. Da de forskellige udbyder har forskellige kriterier for et lån.

Hvor du i banken skal fortælle hvad du skal bruge pengene til, så slipper du tit for det på online lån. Når først du har fået lånet og dine penge på kontoen, så bestemmer du selv hvad de skal bruges til.

Der er altid nogle krav til dig, som lånansøgere. Du skal være fyldt 18 år (Nogle har krav om 23 eller mere), så skal du have en dansk adresse. Derudover kan der være krav om en fast indkomst eller at du ikke må stå i RKI.

Derfor er det vigtigt, at du tjekker krav inden du ansøger. Så spilder du ikke din tid, samt spilder låneudbyderens tid. Det tager normalt 2 min. At tjekke op på om du opfylder krav.

Betaling af lånet – dit valg.

Du kan næsten selv vælge hvordan du vil betale dit lån tilbage. Det vælger du selv i starten af ansøgningen. Du skal dog tænke dig om. Betaler du ikke meget af pr. måned, så går der jo lang tid for lånet er betalt ud. Sætter du derimod beløbet pr. mdr. højt, så kan det være du ikke kan klare afdrag og derfor kommer i problemer med tilbagebetalingen.

VIGTIGT. Har du problemer med at betale dit lån tilbage, så tag fat i låneudbyderen med det samme og se om du kan lave en aftale. Det værste du kan gøre, er at stoppe med at betale og gøre ingenting. Der kan nemlig komme en masse gebyr og renter på og det kan gå så stærk, at du aldrig kan få betalt dit lån ud.

Så se dig for og tænk dig om, inden du siger ja tak til et lån.

God fornøjelse.

små lån uden sikkerhed

Små lån penge uden indtægt

lån uden dokumenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *